name

11. Maj 2022

Temadag om Datavalidering og statistik

 


 Tema 4: datavalidering og statistik

Data forventes i stigende grad at skabe vækst og forretning, ikke mindst i agroindustrien. Men for at data effektivt kan omsættes til værdi, kræver det, at man ved, hvordan. Data skal ofte renses, før de meningsfuldt kan analyseres. Samtidig er det vigtigt at gøre sig klart, hvad man gerne vil med sine data – skal data bruges til at forudsige hændelser, identificere sammenhænge – eller noget helt tredje. Endeligt skal analyseværktøjet eller modellen vælges klogt. Alt dette skal være på plads, inden data kan blive til værdi for dig. På denne temadag vil vi stille skarpt på, hvordan du kan komme i gang med din databaserede serviceidé.

Du får et smugkig ned i digitaliseringens maskinrum, hvor vi sætter spot på hype-begreber som Big Data, Machine Learning og AI. Vi vil komme med konkrete eksempler på digitaliseringsidéer og dykke ned i cases, der illustrerer muligheder og faldgruber inden for digitalisering. I break-out rooms vil der være plads til at diskutere din digitaliseringsidé.   

Program

  • 9.00 Velkomst
  • 9.05 HOW TO - inspirationscases
  • 9.50 PAUSE
  • 10.00 NED I MASKINRUMMET - statistik og AI
  • 10.45 PAUSE
  • 11.00 Case: Fomaco v. Carsten Giesel, R&D Manager, Fomaco
  • 11.45 Spørgsmål og kommentarer
  • 12.00 Tak for idag


Temaansvarlig:
Teknologisk Institut
Agrotech  

Samtykke

Når du registrerer dig, giver du samtykke til, at projektpartnerne i "Vækst i agroindustrien - powered by data", Teknologisk Institut, SEGES, Aarhus Universitet samt Dansk Agroindustri, må lagre, behandle og benytte dine kontaktoplysninger. Kontaktoplysningerne vil blive lagret, behandlet og benyttet med det formål at rapportere til Industriens Fond samt at muliggøre dialog med projektpartnerne i forbindelse med projektet. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved henvendelse til sttj@teknologisk.dk. 

Læs mere om behandling af dine persondata og dine rettigheder her:www.teknologisk.dk/privatliv