name

Invitation til temadag 6

Temadag: Implementering af nye databaserede løsninger

Mandag den 6. september kl. 9.30 -12 inviterede "Vækst i Agroindustrien" til en afsluttende temadag med fokus på implementering af databaserede løsninger.

 


Ligesom i mange andre brancher er der i agroindustrien store potentialer i at tilbyde databaserede produkter og services i tilknytning til de traditionelle agrotekniske løsninger. Når de nye databaserede produkter og services er udviklet, skal deres løbende produktion, levering og videreudvikling implementeres i virksomhedens forretning og organisation. Det betyder, at en række processer - både tekniske, forretningsmæssige og måske også organisatoriske og administrative - skal forandres eller udvikles. Og først når dét er sket, er de nye produkter eller services kommet ud at virke i virkeligheden.

Men ofte undervurderer virksomheder både vigtigheden af implementering, og hvor mange forskellige elementer som indgår i succesfuld implementering. Det betyder, at virksomhederne ikke får fuld værdi ud af sine investeringer i udvikling, eller at implementeringen ender med at blive både langsommere og dyrere.

På denne temadag stiller Teknologisk Institut skarpt på, hvad implementering helt konkret er og indebærer, og vi præsenterer nogle simple metoder til at få overblik over og styre, hvordan nye databaserede løsninger bedst implementeres.

Temaansvarlig:
Teknologisk Institut
Innovation og Digital Transformation

 

Samtykke

Når du registrerer dig, giver du samtykke til, at projektpartnerne i "Vækst i agroindustrien - powered by data", Teknologisk Institut, SEGES, Aarhus Universitet samt Dansk Agroindustri, må lagre, behandle og benytte dine kontaktoplysninger. Kontaktoplysningerne vil blive lagret, behandlet og benyttet med det formål at rapportere til Industriens Fond samt at muliggøre dialog med projektpartnerne i forbindelse med projektet. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved henvendelse til sttj@teknologisk.dk. 

Læs mere om behandling af dine persondata og dine rettigheder her:www.teknologisk.dk/privatliv