name

Nyt forløb med opstart 2022

Netop nu leder vi efter virksomheder til det kommende virksomhedsforløb med opstart februar 2022. 
Forløbet henvender sig til jer der gerne vil blive klogere på hvordan I anvender jeres data til at skabe værdi for jeres kunder og styrke jeres digitale forretningsmodeller.

Forløbet strækker sig cirka over 6 måneder og består af 6 temadage, individuel rådgivning af forløbets eksperter og netværks- og samarbejdsmuligheder. 

Der er online informationsmøde om forløbet hvor I kan høre om mulighederne og møde eksperterne d. 2. november - tilmeld dig via linket til højre. 


I forløbet får I målrettede temadage, individuel sparring og rådgivning af forløbets eksperter. Vi har fokus på udvikling af jeres forretning og hvordan I kan opsamle og anvende jeres data til at udvikle og styrke jeres forretning. I får øget kendskab til de digitale muligheder og systemer, udvidet branchenetværk og konkrete projektmuligheder. Forløbet er gratis at deltage i, og afsluttes med en individuel handlingsplan.

Forløbet er en oplagt mulighed til at hive mere viden og værdi ud af jeres data, så I kan blive klogere på, hvilken data der giver værdi både for jer og jeres produkter. I kommer også tættere på andre virksomheder fra agroindustrien og kan dele erfaringer og høste værdien af et godt tæt samarbejde i branchen, hvor I kan spille hinanden gode. 

Netop nu er første forløb ved at afslutte, og for de deltagende virksomheder er der kommet meget konkrete tiltag og projektmuligheder på bordet, der kan tage dem videre på deres digitale rejse. 

Læs mere om forløbet og temaerne vi kommer omkring her